Menu

Your Cart

BeautyNails Blog RSS Feed

03 Apr Cum să eliminați rapid gelul de unghii acasă
administrator00 0 22
Cum să eliminați rapid gelul de unghii acasă - fără să vă stricați total unghiile    Daca in acesta perioada nu puteti ajunge salon este important să știți cum să vă îndepărtați acasă oja semipermanenta. Oricât de tentant poate fi, decojirea lacului poate provoca pagube grave pe termen lung în straturile de unghii. Fara experienta este foarte pro..
26 Dec Cum alegi kitul de unghii potrivit?
administrator00 0 156
Cum alegi un kit de unghii?Povestea unei incepatoare in realizarea unghiilor cu gel. Studiu de piata pentru alegrea celui mai bun kit existent online vs. achizitionarea unui kit personlizat Pe principiul conform caruia in spatele oricarui succes sta o poveste de neuitat, acest lucru ma duce cu gandul la calatoria eroului din basmele populare, ..
07 Dec Cum obtinem cele mai sanatoase si ingrijite unghii, de acasa
administrator00 0 356
Cum obtinem cele mai sanatoase si ingrijite unghii, de acasaDin motive extrem de variate, reprezentantele sexului feminin s-au gandit cel putin o singura data la varianta de a isi face singure unghiile mai frumoase, insa intai este important sa ne asiguram ca sanatatea ramane pe primul plan. Desigur, poate din graba, chiar ai fost nevoita sa apele..
01 Dec Ce formă de unghii ti se potriveste?
administrator00 0 572
Ce formă de unghii ti se potriveste? Există 9 stiluri din care să alegeți, dar acest ghid îl face simplu. Există 9 forme de unghii principale: Rotunde; Pătrate; Pătrate rotunjite; Ovale; Squoval; Ballerina; Migdale; Stiletto; Ruj. Cel mai rapid mod de a determina cea mai bună formă pentru tine este de a imita forma cuticulelor tale. Potrivit e..
17 Nov De ce nu ar trebui să-ți tai cuticulele
administrator00 0 2517
De ce nu ar trebui să-ți tai cuticuleleDa, nici nu știam că este rău.Când vă gândiți la manichiura, de obicei vă concentrați pe ce culoare să alegeți ( Color Coat ) sau ce artă de unghii să încercați. Cu toate acestea, o manichiură nu se referă la oja semipermanenta sau nail art, ci este și o modalitate de a menține sănătatea întregii zone a ..
09 Nov Totul despre manechiura cu oja semipermanenta
administrator00 0 1985
Totul despre manechiura cu oja semipermanentaIn ultimii ani, oja clasica a pierdut teren in favoarea manichiurii cu oja semipermanenta sau a celei cu gel. Ce este oja semipermanenta? Oja Semipermanenta este un hibrid de Gel si Oja clasica, ambalat in sticle de diverse dimenziuni 6ml – 15ml, un hibrid foatre rezistent si stralucitor. Tot mai mult..
03 Nov 15 sfaturi pentru unghii sanatoase
1 4753
15 sfaturi importante pentru a obține unghii puternice și sănătoaseIndiferent dacă sunteți tipul de persoană care își ingrijește unghiile acasa sau care merge frecvent la salonul de manichiura, cu toții ne dorim unghii sănătoase și perfect îngrijite. Am discutat cu experții în îngrijirea unghiilor pentru a afla exact ce ar trebui să faci pentru..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Distribuie mai departe