Menu
Your Cart

Echipamente

Echipamente unghii

Daca va doriti sa porniti o mica afacere sau va propuneti sa aveti mai multa grija de propria manichiura trebuie sa aflati ca aveti nevoie de mai multe echipamente performante si rezistente care sa va faca munca mai usoara. Manichiura nu mai reprezinta de mult timp un moft, ci acest detaliu poate transmite multe lucruri despre personalitatea si igiena dumneavoastra.

Magazinul online BeautyNails.ro va pune la dispozitie echipamentul complet pentru ingrijirea unghiilor la preturi accesibile si de calitate superioara. Puteti alege unul dintre cele mai noi modele de lampa LED UV sau sterilizatoare care va vor ajuta sa aveti unghiile pe care vi le doriti in orice moment.

Suntem convinsi ca va doriti unghii care sa arate natural si care sa reziste provocarilor de zi cu zi, de aceea va punem la dispozitie echipamentele de inalta calitate cu care va puteti construi o mica afacere. Pasiunea pentru ingrijirea unghiilor si nevoile pe care dumneavoastra ni le-ati prezentat de-a lungul timpului ne-au facut sa alegem echipamente pentru manichiura trainice, dar in acelasi timp moderne.

Fiecare produs poate fi folosit cu usurinta chiar si de acele doamne si domnisoare care sunt incepatoare in acest domeniu de activitate. Folosind produse de calitate vei putea incerca mai multe modele de unghii cu oja semipermanenta sau gel. Mai mult decat atat, sanatatea unghiilor trebuie sa fie un aspect care va preocupa, iar produsele de slaba calitate va pot perturba activitatea in acest sens.

Indiferent de obiectivele dumneavoastra, BeautyNails.ro va ofera echipamente potrivite pentru ingrijirea personala a unghiilor. Pasiunea pentru acest domeniu va poate ajuta sa va sporiti veniturile, iar pentru femeile care se regasesc in aceasta afirmatie noi le transmitem ca au facut alegerea potrivita pentru viitorul lor.

Unghiile frumoase vor fi intotdeauna la moda, iar un astfel de rezultat poate fi obtinut doar cu echipamentele potrivite.

Lampa UV Unghii SunMini 6w Roz Lampa UV Unghii SunMini 6w Roz
New Hot -17 %
Descriere Lampa UV Unghii Sun Mini 6w Roz Lampa UV Unghii Sun Mini 6w Roz este un model atractiv, cu un design modern si inovativ, care se potriveste de minune chiar si celor mai pretentioase saloane de manichiura si pedichiura. Acum poti sa ai Lampa LED UV cu tine oriunde vei merge, datorita des..
30,00Lei 25,00Lei
Lampa UV Unghii SunMini 6w Alb Lampa UV Unghii SunMini 6w Alb
New Hot -17 %
Descriere Lampa UV Unghii Sun Mini 6w Alb Lampa UV Unghii Sun Mini 6w Alb este un model atractiv, cu un design modern si inovativ, care se potriveste de minune chiar si celor mai pretentioase saloane de manichiura si pedichiura. Acum poti sa ai Lampa LED UV cu tine oriunde vei merge, datorita des..
30,00Lei 25,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUN5 cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, cu baza din metal, 24 LED-uri UV si putere de 48W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN5 Culoare:Alb Material:Plastic si meta..
260,00Lei 190,00Lei
Descriere Set cu capete detasabile pentru pila/ freza electrica.Pentru a vizualiza mai multe capete sau marimi accesati pagina capete pila electrica...
28,00Lei
Descriere Set cu capete detasabile pentru pila/ freza electrica.Pentru a vizualiza mai multe capete sau marimi accesati pagina capete pila electrica...
28,00Lei
Descriere Set 7 capete pentru pila electrica model 2Beauty Nails va pune la dispozitie Set 7 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPentru ..
20,00Lei
Descriere Set 7 capete pentru pila electrica model 1Beauty Nails va pune la dispozitie Set 7 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPentru ..
20,00Lei
Descriere Set 6 capete pentru pila electricaBeauty Nails va pune la dispozitie Set 6 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPentru a vizual..
16,00Lei
Descriere Set 5 capete pentru pila electrica model 17Beauty Nails va pune la dispozitie Set 5 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPentru..
16,00Lei
Descriere Set 5 capete pentru pila electrica model 11Beauty Nails va pune la dispozitie Set 5 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPentru..
16,00Lei
Descriere Set 5 capete pentru pila electrica model 10Beauty Nails va pune la dispozitie Set 5 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPentru..
16,00Lei
Descriere Set 4 capete pentru pila electrica model 5Beauty Nails va pune la dispozitie Set 4 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPe..
14,00Lei
Descriere Set 4 capete pentru pila electrica model 4Beauty Nails va pune la dispozitie Set 4 freze pentru pila electrica . Poate fii folosita atat in uzul casnic cat si in cel profesional SpecificatiiProducator:Comun Material:Otel inoxidabil Material:DiamantPe..
14,00Lei
Descriere Pila electrica unghii 35000RPM Pila este potrivita pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si crearea patului unghial. Motorul nu produce vibratii, functionarea sa fiind silentioasa.SpecificatiiPutere:20W Viteza:35000 Rotatii/Minute Material:Ot..
186,00Lei
Descriere Mini Lampa LED UV pentru calatorii.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:ROSALIND Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:40g Putere:3W..
20,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUNmini2 plus, 15 LED-uri UV si putere de 24W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUNmini 2 plus Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:285g Putere:24W Numar LED-uri:15Gel specific:Toate ..
83,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUN9X plus cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, senzor inteligent de detectare a miscarii, 18 LED-uri UV si putere de 36W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN9X plus C..
120,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUN6 cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, cu baza din metal, 21 LED-uri UV si putere de 48W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN6 Culoare:Roz Material:Plastic si meta..
280,00Lei 220,00Lei
Descriere Lampa LED UV cu putere de 18W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:Rainbow Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:330g Putere:18W Durata viata LED-uri:50000h..
150,00Lei
Descriere Lampa LED UV COSCELIA cu mai multe moduri de funtionare si uscare, 12 LED-uri UV si putere de 36W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:COSCELIA Culoare:Roz Material:Plastic Greutate:200g Putere:36W Numar LED-uri:12 ..
100,00Lei
Afişare 1 - 20 din 30 (2 pagini)