Menu
Your Cart

Freza / pila electrica

Categorie freza, pila electrica

Pasiunea ta pentru ingrijirea unghiilor te provoaca sa faci din aceasta ocupatie o mica afacere? Ai nevoie de mai multe echipamente pentru unhgiicare iti pot usura munca, iar unul dintre cele mai folosite astfel de produse este o freza, pila electrica. Folosind capetele de pila electrica potrivite poti ajunge la performanta de a ingriji orice tip de unghie si de a indeplini dorinta fiecarei cliente cu privire la modelul ales.

Freza, pila electrica usureaza incontestabil munca unei manichiuriste la inceput de drum, iar cele cu experienta in acest domeniu nici nu-si pot imagina cum ar fi job-ul lor fara un astfel de produs. Pila electrica iti va micsora considerabil timpul de lucru al unei manichiuri si in acest mod contribuie activ la cresterea cifrei de afaceri.

In cazul femeilor care isi doresc sa-si lucreze singure unghiile, o freza de acest gen te poate ajuta sa scutesti din banii investiti pentru tratamentele de la saloanele de infrumusetare si de timpul petrecut in trafic. Este important ca aceste produse sa fie folosite cu pasiune si sa fie alocat un timp suficient de lung documentarii.

Pila electrica poate fi folosita atat inainte de a aplica stratul de oja semipermanenta, cat si in cazul anumitor accidente la nivelul unghiilor. Pentru fiecare proces in parte trebuie doar sa alegeti capatul potrivit si sa lucrati cu atentie astfel incat sa nu distrugeti unghia sau sa-i influentati forma negativ.

Cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand sunteti in cautarea unei freze, pile electrice potrivite: alegeti produsul in functie de numarul rotatiilor, in functie de tipul de alimentare si design-ul acestuia. Primele doua sunt esentiale pentru performanta, in timp ce ultimul criteriu tine de impresia pe care reusiti sa o faceti in fata clientelor care va trec pragul si va sustin afacerea.

Este recoandat sa dezinfectati aceste freze imediat dupa utilizarea lor.

Descriere Pila electrica unghii 35000RPM Pila este potrivita pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si crearea patului unghial. Motorul nu produce vibratii, functionarea sa fiind silentioasa.SpecificatiiPutere:20W Viteza:35000 Rotatii/Minute Material:Ot..
186,00Lei
Pila de unghii electrica semiprofesionala neagraPila de unghii electrica este un model semiprofesional, ideal pentru manichiura si pedichiura, care poate fi utilizat atat pe unghii naturale cat si artificiale. Acum poti sa ai pila de unghii cu tine oriunde vei merge, datorita designului ino..
38,00Lei
Pila de unghii electrica semiprofesionala albaPila de unghii electrica este un model semiprofesional, ideal pentru manichiura si pedichiura, care poate fi utilizat atat pe unghii naturale cat si artificiale. Acum poti sa ai pila de unghii cu tine oriunde vei merge, datorita designului inova..
38,00Lei
Pila de unghii electrica semiprofesionala Pila de unghii electrica semiprofesionala
New -26 %
Pila de unghii electrica semiprofesionalaPila de unghii electrica este un model semiprofesional, ideal pentru manichiura si pedichiura, care poate fi utilizat atat pe unghii naturale cat si artificiale. Acum poti sa ai pila de unghii cu tine oriunde vei merge, datorita designului inovativ p..
35,00Lei 26,00Lei
Pila de unghii electrica neagra cu acumulator Pila de unghii electrica cu acumulator si lumina, este un model, ideal pentru manichiura si pedichiura, care poate fi utilizat atat pe unghii naturale cat si artificiale. Acum poti sa ai pila de unghii cu tine oriunde vei merge, datorita designului ..
168,00Lei
Pila de unghii electrica rosie cu acumulator Pila de unghii electrica cu acumulator si lumina, este un model, ideal pentru manichiura si pedichiura, care poate fi utilizat atat pe unghii naturale cat si artificiale. Acum poti sa ai pila de unghii cu tine oriunde vei merge, datorita designului i..
168,00Lei
Pila de unghii electrica albastra cu acumulator Pila de unghii electrica cu acumulator si lumina, este un model, ideal pentru manichiura si pedichiura, care poate fi utilizat atat pe unghii naturale cat si artificiale. Acum poti sa ai pila de unghii cu tine oriunde vei merge, datorita designulu..
168,00Lei
Descriere Freza unghii portabilaFreza de unghii de la Beauty Nails va poate ajuta in multe situatii Poate sa fie folosita atat de profesionisti cat si de amatori Se afla pe locul 1 in topul frezelor de unghiiSpecificatiiPutere:20W Culoare:Roz Material:Plastic de calit..
360,00Lei 260,00Lei
Descriere freza electrica unghii Vezi noua freza electrica cu puterea de 15W pe culoarea alb. Poate sa fie folosita atatin uz profesional cat si in uz casnic Freza electrica 15W este o freza dedicata tehnicienilor de unghii si pasionatilor de ingrijirea unghiilor, cu multiple intrebuintari, pentru..
270,00Lei 240,00Lei
Descriere freza electrica unghii Vezi noua freza electrica cu puterea de 15W pe culoarea alb. Poate sa fie folosita atatin uz profesional cat si in uz casnic. Freza electrica 15W este o freza dedicata tehnicienilor de unghii si pasionatilor de ingrijirea unghiilor, cu multiple intrebuintari, pentr..
270,00Lei 240,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)