Menu

Your Cart

Freza / pila electrica

Freza / pila electrica
Descriere Pila electrica portabila cu viteza de 25000RPM si putere de 10W. Actioneaza la apasarea unui singur buton. Vine impreuna cu 5 capete. Alimentata de doua baterii AA (nu sunt incluse).Pentru mai multe echipamente asemanatoare, accesati categoria pila - freza electrica. SpecificatiiProd..
29,00Lei
Descriere Pila electrica portabila cu viteza de 20000RPM si putere de 9W. Actioneaza la apasarea unui singur buton. Vine impreuna cu 6 capete.Pentru mai multe echipamente asemanatoare, accesati categoria pila - freza electrica. SpecificatiiProducator:COSCELIA Culoare:Alb Material:Plastic Pu..
84,00Lei
Descriere Pana la 35000 RPM, materiale de inalta calitate, stabil la cea mai mare viteza, controlabil cu pedala. Optiuni: Display LCD: Arata viteza in timp real. Material rezistent din otel inoxidabil. Pedala de picior. Echipat cu un mecanism de schimbare rapida a capetelor si blocare in sigur..
785,00Lei
Descriere Pana la 35000 RPM, materiale de inalta calitate, stabil la cea mai mare viteza, controlabil cu pedala. Vine impreuna cu 6 capete diferite pentru mai multe efecte de lustruire sau gravare.Pentru mai multe echipamente asemanatoare, accesati categoria pila - freza electrica. Optiuni Displ..
1.080,00Lei
Descriere Pana la 35000 RPM, materiale de inalta calitate, stabil la cea mai mare viteza, controlabil cu pedala. Vine impreuna cu 6 capete diferite pentru mai multe efecte de lustruire sau gravare. A se pastra intr-o zona cu umiditate scazuta. Pachetul contine: 1x Masina principala 1x Stilou ..
350,00Lei
Descriere Pila electrica profesionala si portabila, cu o functionare stabila, viteza mare (35000 RPM), lustruire rapida si comutator pentru pedichiura; proiectata la o calitate inalta. Vine impreuna cu 6 capete diferite pentru mai multe efecte de lustruire sau gravare. A se pastra intr-o zona cu ..
185,00Lei
Descriere Pila electrica profesionala si portabila, cu o functionare stabila, viteza mare, lustruire rapida si comutator pentru pedichiura; proiectata la o calitate inalta. Motor durabil si puternic, nu este zgomotos si viteza regrabila (0-30000 RPM).Pentru mai multe echipamente asemanatoare, acce..
775,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)