Your Cart

Freza / pila electrica

Categorie freza, pila electrica

Pasiunea ta pentru ingrijirea unghiilor te provoaca sa faci din aceasta ocupatie o mica afacere? Ai nevoie de mai multe echipamente pentru unhgiicare iti pot usura munca, iar unul dintre cele mai folosite astfel de produse este o freza, pila electrica. Folosind capetele de pila electrica potrivite poti ajunge la performanta de a ingriji orice tip de unghie si de a indeplini dorinta fiecarei cliente cu privire la modelul ales.

Freza, pila electrica usureaza incontestabil munca unei manichiuriste la inceput de drum, iar cele cu experienta in acest domeniu nici nu-si pot imagina cum ar fi job-ul lor fara un astfel de produs. Pila electrica iti va micsora considerabil timpul de lucru al unei manichiuri si in acest mod contribuie activ la cresterea cifrei de afaceri.

In cazul femeilor care isi doresc sa-si lucreze singure unghiile, o freza de acest gen te poate ajuta sa scutesti din banii investiti pentru tratamentele de la saloanele de infrumusetare si de timpul petrecut in trafic. Este important ca aceste produse sa fie folosite cu pasiune si sa fie alocat un timp suficient de lung documentarii.

Pila electrica poate fi folosita atat inainte de a aplica stratul de oja semipermanenta, cat si in cazul anumitor accidente la nivelul unghiilor. Pentru fiecare proces in parte trebuie doar sa alegeti capatul potrivit si sa lucrati cu atentie astfel incat sa nu distrugeti unghia sau sa-i influentati forma negativ.

Cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand sunteti in cautarea unei freze, pile electrice potrivite: alegeti produsul in functie de numarul rotatiilor, in functie de tipul de alimentare si design-ul acestuia. Primele doua sunt esentiale pentru performanta, in timp ce ultimul criteriu tine de impresia pe care reusiti sa o faceti in fata clientelor care va trec pragul si va sustin afacerea.

Este recoandat sa dezinfectati aceste freze imediat dupa utilizarea lor.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)