Menu
Your Cart

Pensula unghii

Pensula unghii

Descriere Pensula unghii pentru linii BP-10 SpecificatiiProducator:Born Pretty Cantitate1 buc Marime:vezi poza Culoare:vezi poza Utilizare:pensula pentru liniiCaracteristică: Pensula este recomandata pentru trasarea liniilor fine, pentru contur, carlionti, linii drept, etc. Pe..
30,00Lei
Descriere Pensula unghii evantai BP-07 SpecificatiiProducator:Born Pretty Cantitate1 buc Marime:vezi poza Culoare:vezi poza Utilizare:pensula evantaiCaracteristică: Pensula este recomandata pentru nail art Cu maner elegant design cristal, pensula este prevazuta cu capac, ceea ..
30,00Lei
Descriere Ustensila pentru unghii cu varf ascutit pentru punctat sau lipit elemente pe unghie, din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de ustensile, acceseaza subcategoria ustensile pentru pictura, sau categoria parinte, acceseaza ustensile unghii.Specificatii ..
8,00Lei
Descriere Set 8 pensule unghii Set-ul de 8 pensule pentru unghii va pune la dispozitie pensule speciale pentu conturul picturilor pe unghii Pensula de unghii este ideala pentru a obtine rezultate profesionale, fara defect. Pensula nu lasa urme de pensulatie, incorporeaza foarte bine culoarea si e..
21,00Lei
Descriere Set 7 pensule unghii cu liner si perie model 2 Pensula de unghii este ideala pentru a obtine rezultate profesionale, fara defect. Pensula nu lasa urme de pensulatie, incorporeaza foarte bine culoarea si este foarte flexibila. Se poate folosi atat in uzul casnic cat si in uzul profesiona..
20,00Lei
Descriere Set 7 pensule unghii cu liner si perie model 1 Pensula de unghii este ideala pentru a obtine rezultate profesionale, fara defect. Pensula nu lasa urme de pensulatie, incorporeaza foarte bine culoarea si este foarte flexibila. Se poate folosi atat in uzul casnic cat si in uzul profesiona..
20,00Lei
Descriere Set 7 pensule unghii Set-ul de 7 pensule pentru unghii va pune la dispozitie pensule de diferite marimi, speciale pentru Pensula de unghii este ideala pentru a obtine rezultate profesionale, fara defect. Pensula nu lasa urme de pensulatie, incorporeaza foarte bine culoarea si este foar..
21,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii, fire de nylon, diverse marimi.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:Diverse Cantitate:7 buc/ set Greutate:23g ..
160,00Lei 120,00Lei
Descriere Set 5 pensule silicon Born Pretty Pensula silicon unghii set 5 bucati este un instrument indispensabil in colectia ta de pensule pentru manichiura Poti folosi pensula silicon unghii set 5 bucati in Nail Art, pentru diverse modele inedite, sau in aplicarea pigmentului. Poate fii fol..
26,00Lei
Descriere Set 5 pensule din silicon. Pensula de unghii din silicon este destinata picturii dar si sculpturii unghiilor false. Pensulele din silicon sunt potrivite pentru folosirea oricarei tehnici decorative sau de constructie a unghiilor, inclusiv acryl, gel, lac de unghii Pensula de unghii din..
22,00Lei
Descriere Set 3 pensule linii cod BN000528 Set compus din 3 pensule subtiri pentru linii fine, pentru desenarea liniilor, detalii, flori, modele etc. Sunt construite din materiale de inalta calitate, de diferite dimensiuni si sunt perfect potrivite pentru unghii cristal sau gel UV. Sunt perfecte ..
15,00Lei
Descriere Set 3 linere unghii Linerele sunt speciale pentru conturul picturilor pe unghii Pensula de unghii este ideala pentru a obtine rezultate profesionale, fara defect. Pensula nu lasa urme de pensulatie, incorporeaza foarte bine culoarea si este foarte flexibila. Se poate folosi atat in uzu..
13,00Lei
Descriere Set 15 pensule unghii Acest set contine toate tipurile de pensule pentru unghii, de la cele mai mari pana la cele mai mici, de la pensule la linere Pensula de unghii este ideala pentru a obtine rezultate profesionale, fara defect. Pensula nu lasa urme de pensulatie, incorporeaza foarte ..
21,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii, fire de nylon, diverse marimi.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:Rosalind Culoare:Alb Cantitate:15 buc/ set Material:Plasti..
18,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii, fire de nylon, diverse marimi.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:Negru Cantitate:11 buc/ set Greutate:30g M..
110,00Lei
Descriere Pensula unghii premium pictura BP-08 SpecificatiiProducator:Born Pretty Cantitate1 buc Marime:vezi poza Culoare:vezi poza Utilizare:pensula unghii pentru picturaCaracteristică: Pensula pentru pictura de înaltă calitate cu design premium. Pensula pentru pictura este d..
30,00Lei
Descriere Pensula unghii premium gel SpecificatiiProducator:Born Pretty Cantitate1 buc Marime:vezi poza Culoare:vezi poza Utilizare:pensula unghii gelCaracteristică: Pensula unghii gel pentru constructia unghiilor cu gel UV este confectionata dupa standarde de calitate superi..
30,00Lei
Descriere Pensula unghii premium dreapta SpecificatiiProducator:Born Pretty Cantitate1 buc Marime:vezi poza Culoare:vezi poza Utilizare:pensula unghii dreaptaCaracteristică: Pensula unghii dreapta se diferentiaza prin calitatea superioara dupa care este confectionata! Pensula..
30,00Lei
Descriere Pensula unghii pentru linii BP-06 SpecificatiiProducator:Born Pretty Cantitate1 buc Marime:vezi poza Culoare:vezi poza Utilizare:pensula pentru liniiCaracteristică: Pensula este recomandata pentru trasarea liniilor fine, pentru contur, carlionti, linii drept, etc. Pe..
30,00Lei
Descriere Pensula pentru unghii cu capat subtire pentru a creea desene abstracte si minunate din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducat..
8,00Lei
Afişare 1 - 20 din 27 (2 pagini)