Menu

Your Cart

Pensula unghii

Pensula unghii

Pensula unghii

Descriere Ustensila pentru unghii cu varf ascutit pentru punctat sau lipit elemente pe unghie, din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de ustensile, acceseaza subcategoria ustensile pentru pictura, sau categoria parinte, acceseaza ustensile unghii.Specificatii ..
8,00Lei
Descriere Set de pensule pentru unghii in dimensiuni diferite.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:Born Pretty Marime:15-20cm Material:Lemn..
18,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii, fire de nylon, diverse marimi.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:Diverse Cantitate:7 buc/ set Greutate:23g ..
160,00Lei
Descriere Set pensule pentru a creea desene si modele deosebite.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:ACUDAC Cantitate:5 Greutate:18g Material:Plastic..
30,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii, fire de nylon, diverse marimi.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:Rosalind Culoare:Alb Cantitate:15 buc/ set Material:Plasti..
11,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii, fire de nylon, diverse marimi.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:Negru Cantitate:11 buc/ set Greutate:30g M..
78,00Lei
Descriere Set pensule pentru unghii. In set sunt incluse: o ustensila pentru punctat, o pensula tip con pentru Nail Art, 3 pensule pentru trasat linii si inca 5 pensule pentru vopsit(pot fi folosite si pentru aplicarea gelului).Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria p..
10,00Lei
Descriere Pensula pentru unghii cu capat subtire pentru a creea desene abstracte si minunate din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducat..
8,00Lei
Descriere Pensula pentru unghii cu capat rotund din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:Coscelia Tip varf pensula:Rotund Materia..
8,00Lei
Descriere Pensula pentru unghii cu capat drept din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:Coscelia Tip varf pensula:Drept Material:..
8,00Lei
Descriere Pensula groasa pentru pilitura sau reziduri ramase dupa pilire unghie.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:FWC Material:Plastic..
6,50Lei
Descriere Pensula pentru unghii, marimea 6, din material de calitate si rezistent.Pentru mai multe marimi sau tipuri de pensule, acceseaza subcategoria pensule unghii, sau pentru alte ustensile, acceseaza ustensile unghii.SpecificatiiProducator:BORN PRETTY Culoare:roz Marime:6 Material:P..
16,00Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)