Your Cart

Magnet unghii

Magnet unghii

Femeile au fost intotdeauna preocupate de manichiura lor si chiar daca sunt nevoite sa investeasca o mica avere anual pentru modelele de care sunt atrase, multe dintre ele nu sunt dispusa sa renunte la acest obicei nici macar atunci cand intampina probleme financiare. Manichiura poate transmite multe lucruri despre o doamna si domnisoara inca de la prima intalnire, iar reprezentantele sexului frumos stiu in detaliu acest lucru.

O manichiura cu oja semipermanenta poate transmite despre purtatoare ca este o persoana ocupata care nu dispune de suficient timp pentru a vizita saptamanal un salon de infrumusetare. Mai mult, o astfel de oja este folosita doar de femeile care isi doresc un rezultat atragator, elegant si cu mult bun gust, femeile care nu se feresc de activitatile zilnice doar pentru a proteja manichiura, dar si de cele care isi doresc unghii mai puternice si sanatoase.

Industria unghiilor evolueaza de la o zi la alta, saloanele devin mai moderne si pregatite sa execute orice tip de manichiura, iar clientele isi cresc pretentiile asupra produselor pe care le folosesc si modelelor pe care le aleg la o vizita obisnuita. Un magnet unghii te poate ajuta sa obtii modele abstracte, care transmit multe aspecte din personalitatea purtatoarei si poate fi achizitionat la un pret incredibil.

Comandand produsele de ingrijire a manichiurii si pedichiurii de pe magazinul online BeautyNails.ro puteti beneficia de un astfel de magnet unghii la un pret sub media altor magazine cunoscute in aceasta nisa. Ne propunem in fiecare zi sa ne multumim clientele cu oferte irezistibile si produse care sa reziste o perioada cat mai lunga. Suntem la fel de pasionati de manichiura cum sunteti si dumneavoastra si consideram ca avem un scop comun – unghii cat mai sanatoase si estetice!

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)