Your Cart

Oja semipermanenta

Avantaje oja semipermanenta pentru unghii

In aceasta categorie iti punem la dispoziție oje semipermanente pentru unghii intr-o gama variata de culori si modele, potrivite atat pentru un profesionist cat si pentru un amator.

Categoria de oje semipermanente contine atat oje semipermanete cu un colorit deosebit cat si oje semipermanente cat eye sau oje semipermanente one step.

Manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta se obține cu ajutorul unui tip de oja foarte rezistenta, ce este aplicata pe unghii si se intareste folosind o lampa led uv special create pentru o astfel de procedura.

Principalul avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta este ca rezistența în timp, astfel poate dura 3 – 4 saptamani. Calitatea produselor folosite conteaza, in proportie de 80% dar in obținerea unor unghii perfecte 20% conteaza aplicarea corecta.

Spre deosebire de unghiile cu gel sau de cele acrilice, oja semipermanenta ofera un finisaj natural si este mai putin invaziva pentru unghie.

Oja semipermanenta, ca si oja obișnuita de unghii, este disponibila intr-o gama variata de culori, astfel ca, indiferent de sezon, eveniment sau dorinta, poti alege culorile care iti plac si care te fac fericita.

Manichiura cu oja semipermanenta nu este scumpa, are un aspect natural si rezistenta pe masura. Oja semipermanenta nu se crapa si nu se cojeste.

Se aplica repede si ușor si nu este nevoie de un kit unghii gel Indepartarea ei este un procedeu la fel de simplu, folosindu-se un dizolvant special.

Pentru rezultate bune recomandam folosirea unui base coate si a unui top coat de calitate.

Manichiura semipermanenta se întretine ușor. Daca unghia a crescut, pana la o nouă vizita in salon, se poate aplica gel de aceeasi culoare la baza unghiei, prelungind, astfel, efectul ei.

Vezi cele mai populare prosuse de nail art, cat eye, base coat in categoriile alaturate.

Afişare 1 - 20 din 127 (7 pagini)