Your Cart

Folii unghii

Folii unghii

Femeile care sunt pasionate de manichiura si pedichiura cu siguranta au observat rapiditatea cu care evolueaza aceasta industrie. Acest lucru se datoreaza atat saloanelor care incearca sa-si depaseasca limitele de la o zi la alta, dar si femeilor care sunt tot mai pretentioase cu modelul de manichiura pe care sa-l poarte pentru o perioada cat mai lunga de timp. Oja semipermanenta este produsul care se bucura de o popularitate incredibila si nu este de mirare ca se intampla acest lucru tinand cont de rezistenta acesteia si modul in care arata o manichiura chiar si dupa cateva saptamani.

Aveti tot mai putin timp pe care sa-l investiti in vizitele la saloanele de manichiura si pedichiura? Foliile pentru unghii reprezinta pentru dumneavoastra alegerea potrivita! Economisiti timp, bani si pot rezista pentru o perioada lunga. Bineinteles ca trebuie sa apelati la un produs de calitate superioara de pe BeautyNails.ro pentru a va bucura cat mai mult timp de efectul acestor folii atat de accesibile pentru fiecare dintre voi.

Aceste folii unghii pot fi achizitionate sub forma unui kit care contine diverse modele si culori. Aveti nevoie de o rola de folie, un adeziv special care sa va ajute sa lipiti modelul pe unghie, dar si cateva betisoare pentru cuticule. Unele kit-uri sunt pregatite cu toate aceste produse, in timp ce alte seturi sunt dotate doar cu diverse modele de folie cu patern colorat, animal sau fancy.

Folosind aceste seturi cu responsabilitate va puteti asigura manichiura pentru intreg anul, chiar daca o sa pierdeti mai multe astfel de folii in primele incercari de aplicare. Pe BeautyNails.ro gasesti o multime de astfel de seturi care contin folii unghii pe gusturile tuturor doamnelor si domnisoarelor. Alege modelul care te atrage cel mai mult si poti avea o manichiura impecabila cu o doza minima de efort!

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)