Your Cart

Pictura unghii

Pictura unghii

Ca femeie este absolut necesar sa detii o trusa de manichiura completa si suficiente cunostinte de utilizare a ustensilelor pentru unghii. Indiferent daca obisnuiesti sa vizitezi frecvent saloanele de manichiura si pedichiura, poti intalni numeroase situatii in care unghiile tale au de suferit. Atunci cand ti se rupe o unghie intr-un concediu nu poti apela imediat la o manichiurista priceputa si este necesar sa intervii personal pentru rezolvarea problemei.

BeautyNails.ro este magazinul online care te ajuta cu o multime de produse de calitate superioara si ustensile pe care sa te bazezi atunci cand iti realizezi singura manichiura. Puteti gasi echipamente, oje & geluri, accesorii pentru nail art, dar si ustensile pe care sa le folositi cu iscusinta in propria locuinta sau pe care sa le aveti la indemana in vacantele de relaxare.

Fiecare doamna sau domnisoara care este pasionata de acest domeniu isi poate crea propria afacere cu ajutorul careia sa-si suplimenteze veniturile. Aveti nevoie de o trusa de manichiura completa, accesorii care va fac munca mai usoara si diferite ustensile pentru pictat/punctat pe care sa le folositi pentru a crea diverse modele.

Un set de ustensile pentru pictat/punctat te poate ajuta sa progresezi in realizarea manichiurii. Sunt o multime de modele pe care le poti aborda si cu care iti poti surprinde clientele. Achizitioneaza setul care ti se potriveste cel mai bine si nu ezita sa testezi cat mai multe modele. Puteti crea modele de manichiura amuzante, cu diferite mesaje sau cu tematica unor sarbatori importante din perioada anului cu ajutorul seturilor de pictura pe unghii.

Chiar daca primele incercari nu vor avea rezultatul dorit de tine, acest lucru nu trebuie sa te descurajeze. Dexteritatea si experienta se contureaza in timp si cu multa rabdare. Cu cat exersati mai mult, cu atat unghiile pe care le lucrati vor avea un aspect mai sanatos si placut.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)