Your Cart

Sterilizatoare

Categorie sterilizator uv

In saloanele de ingrijire sunt anumite echipamente pentru unghii care sunt considerate obligatorii. Printre aceastea se enumera si aceste sterilizatoare uv care sunt folosite, dupa cum le spune si numele, la sterilizarea ustensilelor folosite in timpul tratamentelor unghiilor.

Este important sa alegeti cu atentie un sterilizator potrivit pentru afacerea dumneavoastra si sa nu introduceti ustensile care nu sunt rezistente la temperaturi ridicate in aceasta cutie. Aceste echipamente sunt obligatorii in majoritatea business-urilor care se ocup cu ingrijirea si infrumusetarea persoanelor, de la frizerii la saloane de manichiura si pedichiura. Altfel spus, fiecare echipament care este folosit pentru a ingriji mai multe persoane trebuie sa fie sterilizat imediat dupa finalizarea tratamentului.

Intr-o afacere care functioneaza pe baza de programare este important ca fiecare client sa gaseasca locatia curata, masa de lucru exact ca la prima ora a diminetii si fiecare ustensila sterilizata. Indiferent de echipamentele pe care le utilizati, modelele de sterilizatoare prezentate vor actiona in doar 3 minute. Este important sa lucrati intr-un mediu curat atat pentru performantele dumneavoastra, cat si pentru impresia pe care fiecare clienta si-o va forma in urma vizitei.

Fiecare produs livrat de BeautyNails.ro va fi ridicat de dumneavoastra in aceeasi forma pe care o puteti analiza in fotografiile produsului. Incercam sa livram in cel mai scurt timp si punem calitatea pe primul loc indiferent de produsele pe care vi le doriti din magazinul nostru online. Impartasim aceeasi pasiunea, cea pentru unghiile atent lucrate si sanatoase, iar experienta noastra in domeniu ne-a demonstrat ca pentru un rezultat care sa starneasca aprecieri este nevoie de ustensile de calitate.

Sterilizatoarele sunt un produs care se folosesc pe scara larga si si-au demonstrat utilitatea in saloanele de infrumusetare si in cele de ingrijire a unghiilor. BeautyNails.ro va ofera aceste produse la preturi accesibile si vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte constante.

Nu sunt produse în această categorie.