Your Cart

Pila unghii

Pila unghii

Pila de unghii este una dintre cele mai importante ustensile pe care trebuie sa ti-o achizitionezi atunci cand iti propui sa-ti ingrijesti singura manichiura. Acest produs vine intr-o multime de forme, culori si poate fi folosita pentru diferite scopuri. Saloanele de manichiura si pedichiura cu experienta in acest domeniu detin o multime de pile, atat electrice, cat si manuale. Cele doua tipuri trebuie sa fie folosite impreuna pentru a obtine rezultatul pe care ti l-ai propus.

In functie de nevoile pe care le aveti trebuie sa alegeti o pila potrivita atat ca material, cat si ca forma si culoare. Unghiile naturale pot fi ingrijite folosind o pila simpla, cunoscuta si ca „pila pentru unghii naturale. Este de la sine inteles ca pentru unghiile false aveti nevoie de o pila mai rezistenta si suficient de aspra pentru a ingriji corespunzator oja semipermanenta sau gelul UV. Cu cat aveti mai multa experienta in acest domeniu, cu atat veti intelege mai bine cum sa alegeti corect o pila de unghii.

Gradul de abrazivitate este cel care face diferenta intre tipurile de pile pentru unghii. Un indice cat mai scazut din acest punct de vedere este potrivit doar pentru unghiile false deoarece pila va fi foarte dura si eficienta cu materialele puternice. Unghiile naturale trebuie sa fie ingrijite doar cu pile fine si cu indicele de abrazivitate ridicat.

Aveti nevoie de mai multe pile de unghii pentru a ingriji complet manichiura deoarece trebuie sa folositi abrazivitate diferita in functie de zona asupra careia lucrati. Pentru a scurta unghiile naturale se folosesc pile fine, in timp ce pentru suprafata acestora (indepartarea luciului) se folosesc cele foarte fine (abrazivitate 400 si 600).

BeautyNails.ro va ofera o multime de modele de pile, simple sau cu mai multe fete. Forma diferita a acestor produse este gandita pentru a va putea permite sa realizati modele moderne de manichiura si pedichiura.

Afişare 1 - 20 din 26 (2 pagini)