Menu
Your Cart

Ustensila cuticule

Ustensila cuticule

Pentru a avea in permanenta o manichiura atent ingrijita si eleganta ai nevoie de o trusa de manichiura completa si de calitate superioara. Folosind aceste produse in mod repetat vei intelege de ce este important sa cumperi doar produse de calitate, rezistente si eficiente. BeautyNails.ro este magazinul online din care poti cumpara toate accesoriile, ustensilele si produsele de care ai nevoie pentru a-ti ingriji in propria locuinta manichiura, dar si pentru a construi o afacere din aceasta pasiune.

Cuticulele iti pot afecta vizibil manichiura, de aceea ai nevoie de o ustensila pentru cuticule cu ajutorul careia sa indepartezi aceasta piele fara sa o accidentezi si fara sa formezi rani vizibile. Cu ajutorul unei astfel de ustensile poti indeparta si taia pielea uscata fara sa zgarii unghia sau afectezi pielea sanatoasa din jurul unghiei. Poate fi folosita cu succes si pentru indepartarea pielitei din lateralele unghiei naturale.

Ustensila pentru cutile se foloseste in prima faza pentru a indeparta pielea uscata de pe suprafata unghiei naturale, ca apoi sa fie taiata in forma de semicerc fara a provoca rani. Puteti opta pentru o ustensila care sa contina ambele capete potrivite pentru aceste operatiuni sau puteti achizitiona doua astfel de ustensile, fiecare potrivita pentru un singur proces.

BeautyNails.ro iti recomanda sa achizitionezi o ustensila pentru cutile de calitate care nu necesita ascutite dupa cateva folosiri. Este important de retinut ca un astfel de produs de calitate nu trebuie sa fie ascutit mai mult de 2 ori, indiferent de cat de des este folosita. Chiar daca nu li se acorda suficienta atentie, manichiuristele cu experienta si doamnele care sunt pasionate de acest domeniu pun mare accent pe modul in care arata unghiile tale per-total.

Este recomandat sa folositi ustensilele de calitate si pentru a pastra sanatatea unghiei naturale si a pielii din jurul acesteia. Ustensile pentru cuticule trebuie sa faca parte din colectia de produse de manichiura a fiecarei femei elegante.

Descriere Ustensila pentru indepartat sau impins cuticulele.Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii.SpecificatiiProducator:Born Pretty Culoare:Roz Material:Otel Inoxidabil..
15,00Lei
Descriere Ustensila pentru curatare unghie de gel sau vopsea.Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii...
25,00Lei
Descriere Instrument pentru impins cuticule model 3 Ustensila pentru  impins cuticulele.Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii.SpecificatiiProducator:UR Sugar Culoare:R..
20,00Lei
Descriere Instrument pentru impins cuticule model 1 Ustensila pentru  impins cuticulele.Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii.SpecificatiiProducator:UR Sugar Culoare:R..
20,00Lei
Descriere Instrument indepartare oja  Instrument indepartare oja Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii.SpecificatiiProducator:UR Sugar Culoare:Rose Gold Material..
20,00Lei
Descriere Instrument indepartare gel oja Ustensila pentru indepartat sau impins cuticulele.Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii.SpecificatiiProducator:UR Sugar Culoare:Rose Gol..
20,00Lei
Descriere Instrument pentru impins cuticule model 2 Ustensila pentru  impins cuticulele.Pentru mai multe ustensile pentru cuticule, acceseaza subcategoria ustensila cuticule, sau pentru alte ustensile, acceseaza categoria ustensile unghii.SpecificatiiProducator:UR Sugar Culoare:R..
20,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)