Your Cart

Gel UV

Gel UV

In aceasta categorie iti punem la dispoziție gel uv intr-o gama variata modele, potrivite atat pentru un profesionist cat si pentru un amator.

Principalul avantaj al manichiurii cu gel uv este ca rezista în timp, astfel poate dura 3 – 4 saptamani. Calitatea produselor folosite conteaza, in proportie de 80% dar in obținerea unor unghii perfecte 20% conteaza aplicarea corecta.

Un gel de calitate foarta buna trebuie sa aiba o vascozitate densa sa nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV si sa fie flexibil. Se pot folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon iar timpul de intarire la lampa UV sa nu fie mai mare de 2-3 minute

Pentru montarea unghiilor cu gel uv aveti nevoie de un kit de unghii compus din mai multe aparate si materiale cum sunt: lampa uv, pila electrica, solutii pentru dezinfectarea mainilor, sterilizatir ungii, sabloane pentru constructia unghiilor sau tipsuri, pensule, gel de baza, gel de constructie, gel de modelare, gel de camuflaj, oja semipermanenta , pile, buffer.

Gelurile uv sunt disponibile intr-o gama variata de nuante si modele astfel ca va recomandam sa studiati toate produsele Beauty Nails

Afişare 1 - 20 din 72 (4 pagini)