Menu
Your Cart

Gel UV

Gel UV

In aceasta categorie iti punem la dispoziție gel uv intr-o gama variata modele, potrivite atat pentru un profesionist cat si pentru un amator.

Principalul avantaj al manichiurii cu gel uv este ca rezista în timp, astfel poate dura 3 – 4 saptamani. Calitatea produselor folosite conteaza, in proportie de 80% dar in obținerea unor unghii perfecte 20% conteaza aplicarea corecta.

Un gel de calitate foarta buna trebuie sa aiba o vascozitate densa sa nu provoaca senzatia de arsura in timpul expunerii la lampa UV si sa fie flexibil. Se pot folosi atat pe unghiile naturale, cat si la construirea unghiilor cu tips sau sablon iar timpul de intarire la lampa UV sa nu fie mai mare de 2-3 minute

Pentru montarea unghiilor cu gel uv aveti nevoie de un kit de unghii compus din mai multe aparate si materiale cum sunt: lampa uv, pila electrica, solutii pentru dezinfectarea mainilor, sterilizatir ungii, sabloane pentru constructia unghiilor sau tipsuri, pensule, gel de baza, gel de constructie, gel de modelare, gel de camuflaj, oja semipermanenta , pile, buffer.

Gelurile uv sunt disponibile intr-o gama variata de nuante si modele astfel ca va recomandam sa studiati toate produsele Beauty Nails

Descriere Gel fixare elemente Born Pretty 7ml.SpecificatiiProducator:Born Pretty Tip gel:Pentru fixare elemente Uscare Nu este nevoie de lampa pentru uscare Ingredient:Adeziv pentru unghii Cantitate:1 sticla Volum:7mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de a..
18,00Lei
Descriere Set top coat + coat color + pudra VENALISA.SpecificatiiProducator:VENALISA Capacitate sticluta:7.5ml Efect:metalic/ oglindaPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
70,00Lei
Descriere Set top coat + coat color + pudra VENALISA.SpecificatiiProducator:VENALISA Capacitate sticluta:7.5ml Efect:metalic/ oglindaPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
70,00Lei
Descriere Set 24 culori Gel UV.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culori:diferitePentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
92,00Lei
DESCRIERE Oja semi-permanenta si semi-transparenta cu o culoare pura si diverse elemente in componenta acesteia, rezistenta pana la 21 zile.Potrivit pentru aplicarea pe unghii cu gel UV, unghii acrilice și unghii naturale etc.Perfect atât pentru uz profesional, cât și pentru uz personal.Specifi..
230,00Lei
Descriere Lac transparent cu uscare rapida pentru protejarea pielii si a cuticulelor, in timpul creeri manichiurei.SpecificatiiProducator:Born Pretty Culoare:transparentPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
20,00Lei
Descriere Lac hidratant din latex pentru protejarea pielii si a cuticulelor, in timpul creeri manichiurei.SpecificatiiProducator:Born Pretty Culoare:rozPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
20,00Lei
Descriere Gel UV Venalisa 15ml Nude Pink Jelly Gel Gel UV Venalisa 15ml Clear este perfect pentru unghii, acesta actioneaza sub influenta luminii UV Acesta se foloseste in decorarea unghiilor false, pe tipsuri si pentru constructieAvantaje Rezistent la zgarieturi Se pileste usor..
44,00Lei
Descriere Gel UV Venalisa 15ml Jelly Thin PinkGel UV Venalisa 15ml Jelly Thin Pinkeste perfect pentru unghii, acesta actioneaza sub influenta luminii UV Acesta se foloseste in decorarea unghiilor false, pe tipsuri si pentru constructieAvantaje Rezistent la zgarieturi Se pileste usor ..
28,00Lei
Descriere Gel UV Venalisa 15ml Clear Gel UV Venalisa 15ml Clear este perfect pentru unghii, acesta actioneaza sub influenta luminii UV Acesta se foloseste in decorarea unghiilor false, pe tipsuri si pentru constructieAvantaje Rezistent la zgarieturi Se pileste usorSpecificatii..
28,00Lei
Gel UV transparent GDCOCO 15ml Gelul UV transparent GDCOCO pentru constructie este autonivelant si usor de modelat. Se poate folosi pe unghiile false cat si pe cele naturale.Mod de aplicare: 1)Pregatiti unghia pentru aplicarea gelului prin indepartarea cuticulei si pilirea suprefetei unghiei..
27,00Lei 18,00Lei
Descriere Gel UV Reinforce.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:transparentPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
12,00Lei
Gel UV nude GDCOCO 15ml Gel UV nude GDCOCO 15ml
New -33 %
Gel UV nude GDCOCO 15ml Gelul UV nude GDCOCO pentru constructie este autonivelant si usor de modelat. Se poate folosi pe unghiile false cat si pe cele naturale.Mod de aplicare: 1)Pregatiti unghia pentru aplicarea gelului prin indepartarea cuticulei si pilirea suprefetei unghiei; 2)Aplicati ..
27,00Lei 18,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L16 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L16
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L16 Gelul UV GDCOCO jelly gel L16 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L12 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L12
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L12 Gelul UV GDCOCO jelly gel L12 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L11 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L11
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L11 Gelul UV GDCOCO jelly gel L11 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L09 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L09
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L09 Gelul UV GDCOCO jelly gel L09 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L07 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L07
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L07 Gelul UV GDCOCO jelly gel L07 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L06 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L06
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L06 Gelul UV GDCOCO jelly gel L06 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L05 Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L05
New -31 %
Gel UV GDCOCO 5ml Jelly Gel L05 Gelul UV GDCOCO jelly gel L05 este un gel de construcție, produs recomandat atât începătorilor, cât și celor cu experiență bogată în realizarea unghiilor tehnice. Vâscozitatea ridicată și textura cremoasă asigură un mod de lucru deosebit de ușor. Fiind destul de ..
16,00Lei 11,00Lei
Afişare 1 - 20 din 41 (3 pagini)