Menu
Your Cart

Lampa LED UV

Categorie lampa led uv

In saloanele de ingrijire sunt anumite echipamente pentru unghii care sunt considerate obligatorii. Printre aceastea se enumera si aceste sterilizatoare uv care sunt folosite, dupa cum le spune si numele, la sterilizarea ustensilelor folosite in timpul tratamentelor unghiilor.

Manichiura ta poate spune multe lucruri despre tine, mai ales in ultimii ani in care clientele opteaza pentru modele cu oja semipermanenta care le reflecta personalitatea. Gelurile si manichiura semipermanenta merge mana in mana cu lampile LED UV care sunt folosite pentru uscarea eficienta a acestui produs, dar si pentru indepartarea acestuia.

Oja semipermanenta reprezinta alegerea potrivita pentru acele femei care nu au suficient timp pentru a-si ingriji manichiura zilnic. Chiar daca esti pasionata de acest aspect, sa-ti ingrijesti continuu unghiile poate deveni un proces obositor pe care nu esti dispusa sa-l faci atat de des. Acest tip de oja te poate ajuta sa ai o manichiura rezistenta si care sa arate foarte bine pentru o perioada de pana la 3 saptamani.

Iti doresti o lampa LED UV pe care sa o folosesti in propria locuinta sau intentionezi sa faci din aceasta pasiune o mica afacere? BeautyNails.ro iti ofera o gama variata de lampi de calitate pe care te poti baza indiferent de obiectivele tale. Alege modelul care ti se potriveste si brandul de care te-ai indragostit, iar tu nu vei mai avea nevoie sa platesti pentru intretinerea unghiilor sau pentru ingrijirea acestora pentru o perioada lunga.

Alege o lampa LED UV care nu este daunatoare organismului tau, un model potrivit atat pentru ingrijirea manichiurii, cat si pedichiurii, cu un design placut, iar alaturi de alte echipamente unghii esentiale iti vei putea crea propriul salon chiar in confortul locuintei tale.

Chiar daca o lampa LED UV poate avea un pret mai ridicat in comparatie cu o lampa cu tub, acestea au o durata mai mare de viata si iti pot asigura o uscare rapida. Tineti cont si de aspectele care tin de puterea lampii si legatura acestui detaliu cu performantele de uscare. BeautyNails.ro este magazinul online de unde poti achizitiona echipamente de ingrijire a unghiilor de inalta calitate la preturi accesibile!

Descriere Mini Lampa LED UV pentru calatorii.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:ROSALIND Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:40g Putere:3W..
20,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUNmini2 plus, 15 LED-uri UV si putere de 24W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUNmini 2 plus Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:285g Putere:24W Numar LED-uri:15Gel specific:Toate ..
83,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUNmini2, 6 LED-uri UV si putere de 6W. Ideala pentru uz personala sau de luat in calatorii.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUNmini 2 Culoare:Alb, Roz Material:Plastic Greutate:90g Putere..
30,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUN9X plus cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, senzor inteligent de detectare a miscarii, 18 LED-uri UV si putere de 36W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN9X plus C..
120,00Lei
DescriereLampa LED UV SUN8 cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, cu baza din metal, 21 LED-uri UV si putere de 48W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN8 Culoare:Alb Material:Plastic si al..
160,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUN6 cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, cu baza din metal, 21 LED-uri UV si putere de 48W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN6 Culoare:Roz Material:Plastic si meta..
280,00Lei 220,00Lei
Descriere Lampa LED UV SUN5 cu afisaj digital, mai multe moduri de funtionare si uscare, cu baza din metal, 24 LED-uri UV si putere de 48W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:SUNUV Model:SUN5 Culoare:Alb Material:Plastic si meta..
260,00Lei 190,00Lei
Descriere Lampa LED UV ROSALIND xu o putere de 6W si un numar de 6 LED-uri, de dimensiunea unui Mouse, foarte usor si incape oriunde, cu baterie.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:ROSALIND Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:..
32,00Lei
Descriere Lampa LED UV cu putere de 18W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:Rainbow Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:330g Putere:18W Durata viata LED-uri:50000h..
150,00Lei
Descriere Lampa LED UV Full Beauty cu mai multe moduri de funtionare si uscare, 15 LED-uri UV si putere de 45W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:Full Beauty Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:210g Putere:45W Numar LED-uri..
60,00Lei
Descriere Lampa LED UV COSCELIA cu mai multe moduri de funtionare si uscare, 12 LED-uri UV si putere de 36W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:COSCELIA Culoare:Roz Material:Plastic Greutate:200g Putere:36W Numar LED-uri:12 ..
100,00Lei
Descriere Lampa LED UV COSCELIA cu mai multe moduri de funtionare si uscare, 12 LED-uri UV si putere de 36W.Pentru a vizualiza si alte lampi UV LED, accesati categoria lampi UV LED.SpecificatiiProducator:COSCELIA Culoare:Alb Material:Plastic Greutate:200g Putere:36W Numar LED-uri:12 ..
100,00Lei
Descriere Lampa LED UV cu o putere de 36W si 12 LED-uri; poate fi folosita atat intr-un domeniu personal cat si intr-unul profesional.Pentru mai multe produse asemanatoare poti accesa categoria Lampa LED UV.SpecificatiiCuloare:Roz Material:Plastic Greutate:250g Putere:36W Numar LED-uri:..
90,00Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)