Your Cart

Capete pila electrica

Categorie freza, pila electrica

Doriti sa va imbogatiti colectia de ustensile pentru unghii pe care o detineti in acest moment cu mai multe capete pila electrica? Este important sa alegeti acele capete pe care va puteti folosi pentru o perioada cat mai lunga, in acest mod sunteti sigure ca ati facut o investitie potrivita.

Aveti nevoie de aceste capete pentru pila electrica daca va doriti o manichiura impecabila de la A la Z, dar mai ales daca va propuneti sa va deschideti o mica afacere care are la baza aceasta pasiune pentru unghiile frumoase si ingrijite. Fiecare capat are rolul sau, iar acestea nu pot fi inlocuite cu cele care au o durata mai lunga de viata deoarece fiecare bit este potrivit pentru un anumit tip de proces.

In oferta BeautyNails.ro puteti gasi o multime de astfel de capete pentru pila electrica potrivite pentru toate modelele de unghii cu gel pe care vi le doriti. Seturile prezentate sunt de calitate superioara si va pot ajuta sa aprofundati cunostintele pe care le aveti in materie de unghii. De asemenea, va sugeram sa folositi doar produse de calitate superioara care nu deterioreaza sanatatea unghiilor si aspectul acestora.

Cu cat incercati mai multe modele de unghii cu gel sau cu oja semipermanenta, cu atat veti realiza importanta acestor capete detasable pentru pila/freza electrica. Alegeti un astfel de produs care este confectionat dintr-un material la care nu sunteti alergica si apelati la un specialist pentru a va prezenta utilitatea fiecarui capat. Dupa fiecare utilizare a acestor capete este important sa le treceti prin sterilizatoare performante care pot ucide virusii si bacteriile in doar 3 minute.

Cand vine vorba despre echipamente unghii, aceste capete pila electrica sunt la mare cautare atat de doamnele incepatare in arta unghiilor cu gel, cat si a saloanelor cu notorietate in acest domeniu.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)