Your Cart

Perie unghii

Perie unghii

Locul de munca nu-ti permite sa vizitezi un salon de infrumusetare atat de des cum ti-ai dori? Daca iti doresti ca mainile tale sa arate bine in fiecare moment si esti pasionata de arta unghiilor iti poti construi singura manichiura care te reprezinta cu adevarat! Trebuie doar sa te documentezi suficient si sa-ti cumperi produse de calitate superioara din magazinul online BeautyNails.ro.

O perie de unghii poate fi folositoare atat la curatarea unghiilor naturale, cat si la indepartarea prafului rezultat din urma pilitului. Este important sa indepartezi aceste reziduuri pentru a avea o prindere cat mai buna intre unghia naturala si oja semipermanenta sau gel UV. In functie de experienta pe care o aveti in acest domeniu si modelele de unghii pe care le executati cel mai des puteti opta pentru o perie mare care sa indeparteze praful din cateva miscari sau o perie mai mica cu care sa curatati fiecare mic detaliu.

Peria pentru unghii face parte din categoria produselor de care ai nevoie si de care te poti folosi pentru o perioada cat mai lunga, indiferent daca obisnuiesti sa-ti ingrijiesti doar unghiile tale sau ai dezvoltat o mica afacere din aceasta pasiune. Se recomanda curatarea acesteia dupa fiecare utilizare si uscarea eficienta a periei. In unele cazuri se poate folosi chiar si o solutie de dezinfectare, potrivita mai ales pentru saloanele de infrumusetare care sunt vizitate de un numar ridicat de cliente.

In gama de produse BeautyNails.ro puteti gasi atat perii care pot fi atasate cu usurinta pe mana, cat si cele cu coada obisnuita. Preturile acestor produse sunt aproape nesemnificative in raport cu utilitatea lor in timpul procesului de ingrijire a manichiurii.

Nu sunt produse în această categorie.