Menu
Your Cart

Base coat, top coat si primer

Categorie base coat, top coat, primer

Unghiile profesionale sunt in primul rand niste unghii ingrijite si atent observate periodic pentru ca acestea sa nu sufere unele modificari precum craparea sau exfolierea. Unghiile cu gel sau cele cu oja semipermanenta au nevoie de aderenta si protectie impotriva zgarieturilor, de aceea Beauty Nails recomanda folosirea lacurilor primer, base coat si top coat.

Este suficient sa aplicam baza pentru unghii, inainte de a incepe lucrul cu gelul uv sau oje semipermanente., dar daca mai folosesti si un top coat unghiile vor arata impecabil.

Base coat-ul se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului, prelungeste rezistenta, este foarte buna pentru unghiile exfoliate sau casante, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Top coat-ul protejeaza culoarea si ofera stralucire, se aplica usor si are consistenta medie. Un top coat aplicat corect rezista pana la patru saptamani. Pe piata se gasesc doua tipuri de top coat si anume cel cu uscare la aer dar si top coat-ul care se usuca la orice tip de lampa uv profesionala.

In magazinul online Beauty Nails poti cumpara o baza de unghii si top coat, o baza pentru oja semipermanenta de buna calitate Baza se foloseste si la gel, si la oja semipermanenta

Descriere Top Coat Venalisa 7.5ml Top Coat Venalisa 7.5 va asigura o acoperire durabila de lux pentru manichiura dumneavoastra. Acesta va asigura o stralucire cristalina si protejeaza manichiura impotriva ingalbeniriiInstructiuni Timp de uscare:180 de secunde Se foloseste in manichiura cu ..
18,00Lei
Descriere Top coat MAT Born Pretty 6mlSpecificatiiProducator:Born Pretty Culoare:transparent Volum:6mlCaracteristică: Pentru o finisare super durabilăUscare mai rapidăDe durată mai lungăPotrivit pentru aplicarea pe unghii cu gel UV, unghii naturale etc, pentru a crea un ..
22,00Lei
Descriere top coat FairyGlo 10mlTop coat FairyGlo 12ml, formeaza un finisaj profesionist si durabil Protejeaza unghia si nu o ingalbeneste Este ultimul strat care se pune pe unghiile realizate cu oja semipermanenta, pentru a crea un efect de stralucire, lucios. Se poate usca cu lampa UV Este..
26,00Lei
Descriere Top coat Born Pretty 6mlSpecificatiiProducator:Born Pretty Culoare:transparent Volum:6mlCaracteristică: Pentru o finisare super durabilăUscare mai rapidăDe durată mai lungăPotrivit pentru aplicarea pe unghii cu gel UV, unghii naturale etc, pentru a crea un fini..
22,00Lei
Descriere Set de geluri tip cauciucat base coat Venalisa in 6 culori diferite.SpecificatiiProducator:VENALISA Capacitate sticluta:7.5ml Cantitate:6 sticlutePentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
120,00Lei
Descriere Set primer, base si top coat VENALISA.SpecificatiiProducator:VENALISA Capacitate:7.5ml Nr. sticlute:3Pentru mai multe produse asemanatoare tip primer, acceseaza subcategoria primer, sau pentru alte geluri, acceseaza categoria geluri...
90,00Lei
Descriere Gel UV top coat.SpecificatiiProducator:MEET ACROSS Tip:top coatPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
8,00Lei
Descriere Gel UV top coat.SpecificatiiProducator:KADS Culoare:transparentPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
12,00Lei
Descriere Gel UV top coat.SpecificatiiProducator:Born Pretty Capacitate:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
22,00Lei
Descriere Gel UV base coat.SpecificatiiProducator:Born Pretty Capacitate:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri. ..
22,00Lei
Descriere Base Coat Venalisa 7.5ml Base Coat Venalisa 7.5 este stratul primar esential pentru unghii. Acesta va asigura o baza durabila care.Instructiuni Timp de uscare:180 de secunde Se foloseste in manichiura cu gel, acril sau oja semipermanenta pentru a crea o mai buna aderenta intre un..
18,00Lei
Descriere Base coat Monasi 12mlBase coat Monasi formeaza o baza durabila, pentru a proteja unghiile naturale impotriva pigmentarii acesta din cauza ojei permanente Acesta se aplica ca si prim strat, inaintea realizarea unghiilor cu oja permanenta Se usuca cu lampa UV Perfect pentru uzul prof..
34,00Lei
Descriere Base coat MAT GDCOCO 8mlSpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:transparentPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
16,00Lei
Descriere Base coat FairyGlo 10mlBase coat FairyGlo formeaza o baza durabila, pentru a proteja unghiile naturale impotriva pigmentarii acesta din cauza ojei permanente Acesta se aplica ca si prim strat, inaintea realizarea unghiilor cu oja permanenta Se usuca cu lampa UV Perfect pentru uzul ..
26,00Lei
Descriere Gel UV base coat.SpecificatiiProducator:Born Pretty Capacitate:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
22,00Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)