Your Cart

Base coat, top coat si primer

Categorie base coat, top coat, primer

Unghiile profesionale sunt in primul rand niste unghii ingrijite si atent observate periodic pentru ca acestea sa nu sufere unele modificari precum craparea sau exfolierea. Unghiile cu gel sau cele cu oja semipermanenta au nevoie de aderenta si protectie impotriva zgarieturilor, de aceea Beauty Nails recomanda folosirea lacurilor primer, base coat si top coat.

Este suficient sa aplicam baza pentru unghii, inainte de a incepe lucrul cu gelul uv sau oje semipermanente., dar daca mai folosesti si un top coat unghiile vor arata impecabil.

Base coat-ul se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului, prelungeste rezistenta, este foarte buna pentru unghiile exfoliate sau casante, protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Top coat-ul protejeaza culoarea si ofera stralucire, se aplica usor si are consistenta medie. Un top coat aplicat corect rezista pana la patru saptamani. Pe piata se gasesc doua tipuri de top coat si anume cel cu uscare la aer dar si top coat-ul care se usuca la orice tip de lampa uv profesionala.

In magazinul online Beauty Nails poti cumpara o baza de unghii si top coat, o baza pentru oja semipermanenta de buna calitate Baza se foloseste si la gel, si la oja semipermanenta

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)