Ce formă de unghii ti se potriveste?


Există 9 stiluri din care să alegeți, dar acest ghid îl face simplu.

  Există 9 forme de unghii principale:
 • Rotunde;
 • Pătrate;
 • Pătrate rotunjite;
 • Ovale;
 • Squoval;
 • Ballerina;
 • Migdale;
 • Stiletto;
 • Ruj.

Cel mai rapid mod de a determina cea mai bună formă pentru tine este de a imita forma cuticulelor tale. Potrivit expertilor cele mai solicitate forme in saloane sunt cele scurte și rotunde

Ce formă de unghii este cea mai potrivită pentru mâinile tale?

Timpul petrecut la salonul de unghii este întotdeauna o placere, dar cu atât de multe opțiuni de forme si modele poate fi puțin copleșitor să alegi. Ar trebui să faci migdale, pătrat, Balerina, etc ? Pentru lucrul acasa vedeti produsul kit unghii.

Verifică-ți cuticulele. Dacă aveți o formă de cuticule ovale, va recomandăm să o potriviți cu o formă ovală unghiulară. Cât despre ce să nu faci? „Scurt și pătrat este cea mai nepotrivita alegere, deoarece poate face ca mâinile să pară butucanoase.

Ce formă face ca degetele să pară mai subțiri?

Dacă vă preocupă ca unghiile sa aiba un aspect mai subtire, evitați forma scurta și pătrata. În schimb, mergeți pentru o formă lungă, conică, precum migdala sau stiletto, vă va ajuta și la alungirea degetelor.

Care este cea mai puternică formă a unghiilor? Unghiile scurte cu o margine rotundă sunt cea mai bună alegere dacă doriți ca unghiile voastre sa fie mai puternice și mai sănătoase.

Iată o actualizare rapidă pentru fiecare formă a unghiilor

1. Rundă

Această formă simplă este perfectă pentru unghiile scurte. Extinzându-se doar ușor pe lângă patul unghiilor și menținându-și forma naturală.


2. Pătrat

Dacă doriți o formă diferită de cea rotunjită naturală, care nu necesită eforturi de întreținere, cereți manichiuristului o formă pătrată cu vârful depus plat.


3. Patrata rotunjită

Această versiune a unghiilor pătrate este un pic mai puțin intensă decât omologul său mai unghiular, dar este o forma minunată pentru arta simplă a unghiilor.


4. Ovale

Dacă aveți unghiile mai lungi și doriți un aspect mai subțire, mai feminin, încercați această formă. Unghiile ovale, de asemenea, fac ca mâinile să pară mai lungi, așa că dacă vrei să slăbești aspectul degetelor, acesta este un mod bun de urmat.


5. Squoval

După cum puteți ghici, acest stil combină lungimea unghiilor ovale cu conturul unghiilor pătrate.


6. Balerină

Dacă aveți unghii lungi, rezistente și aveți dorința de a încerca ceva neconvențional, cereți această formă - sau puteți să o testați cu ajutorul celor false!


7. Migdale

Dacă doriți să luați unghiile ovale un pas mai departe, încercați unghiile de migdale. Înguste și care se termină într-un punct rotunjit, această formă alungă mâinile și le face să pară mai zvelte.


8. Stiletto

Deși practic, această formă a unghiilor este incontestabilă.


9. Rujul

Această formă funky are o bază de fan de nișă. Ar putea fi distractiv pentru un eveniment special

Pentru un contur perfect al unghiilor dumneavoastra vedeti produsele noastre din categoria  pila unghii