Cum să eliminați rapid gelul de unghii acasă - fără să vă stricați total unghiile

    Daca in acesta perioada nu puteti ajunge salon este important să știți cum să vă îndepărtați acasă oja semipermanenta. Oricât de tentant poate fi, decojirea lacului poate provoca pagube grave pe termen lung în straturile de unghii. Fara experienta este foarte probabil să cojiți un strat din placa de unghii naturale nu doar culoarea pe care o îndepărtați. Rezultatele delaminării sunt unghiile slabe, subțiri, care arata uzate si care se pot rupere usor.    Vestea bună este că poti elimina cu ușurință manichiura U.V. cu obiecte pe care probabil le ai deja acasă. Ghidul nostru simplu de îndepărtare a gelului de pe unghii vă va oferi un început nou, păstrând unghiile sănătoase.

    Iată cum puteți îndepărta lacurile cu gel de pe unghii, modul aprobat de un tehnician:

1. Eliminati luciul de pe unghii.

    Știi stratul superior, clar, lucios, pe care il obții la sfârșitul manichiurii cu gel? Este timpul să il inlaturam. Îndepărtarea stratului superior al manichiurii tale va ajuta la accelerarea timpului de îndepărtare. În mod esențial, îi oferiți Remover-ului un început și un strat mai puțin pentru a descompune în timpul înmuierii.

    Utilizați o pila de unghii pentru a îndepărta stratul superficial al manichiurii. Când credeți că v-ați îndepărtat stratul de Top Coat, așezați mâna sub lumină și inspectați-vă unghiile. Veti vedea daca mai sunt suprafete lucioase ce trebuie pilite

2. Inmuiati dischete de bumbac in Remover

    In timp ce remover-ul fara acetona pot fi eficient pentru oja obisnuita, ar trebui să rămâneți probabil la un remover puternic atunci când îndepărtați manichiura cu gel.

Umpleți o farfurie mică cu remover și înmuiați 10 dischete de bumbac

3. Fixați dischetele de bumbac pe unghii cu folie de aluminiu.

    Puneți o discheta îmbibată cu remover deasupra unghiei, apoi înfășurați o bucată mică de folie de aluminiu în jurul unghiei pentru a ține discheta de bumbac la locul ei. Odată ce toate cele zece unghii sunt înfășurate, așezați-vă și relaxați-vă timp de 15-20 de minute. Odată ce îndepărtați folia, lacul de unghii ar trebui să arate ca și cum ar fi căzut de pe unghii.

4. Îndepărtați ușor gelul rămas.

    Cu blândețe este cuvântul cheie aici. Aplicând doar puțină presiune, folosiți bățul pentru cuticule sau peria de îngrijire pentru a răzui gelul rămas. Dacă gelul nu alunecă cu o presiune minimă, acesta este un semn că are nevoie de mai mult remover: înmuiați o discheta de bumbac proaspătă și înfășurați-o cu folie de aluminiu pentru alte câteva minute înainte de a se îndepărta restul gelului.

5. Aplicați ulei de cuticule.

    Remover-ul elimină, de asemenea, uleiurile naturale și crema hidratantă de pe placa de unghii si vă poate lăsa cu unghii fragile. Păstrați-vă unghiile sănătoase și puternice, aplicând ulei de cuticule.


    Mâinile noastre sunt deosebit de uscate cu toate spălările pe mâini și igienizarile suplimentare pe care le folosim zilnic. Este util să reîncărcăm o parte din acea umiditate prin aplicarea uleiului de cuticule.

    Arătați-vă unghii sanatoase, mai puternice, mai hrănite. folosind regulat ulei de cuticule