Your Cart

Suport

Suport

Daca ai suficienta experienta in domeniul manichiurii cu siguranta stii cat de important este sa-ti pastrezi masa de lucru cat mai curata si bine organizata. Chiar daca la prima vedere par produse lipsite de insemnatate, aceste suporturi pentru pensule si accesorii te vor ajuta sa te organizezi mai bine in timpul procesului de ingrijire a unghiilor.

Fiind construit dintr-un material rezistent si avand un design placut, un suport pentru sustinerea pensulelor isi va demonstra utilitatea inca de la prima folosire. Vei fi mult mai organizata atunci cand iti ingrijesti unghiile, vei avea o masa mai curata si vei gasi cu o mai mare usurinta pensula pe care o cauti in timpul ingrijirii. Acest produs trebuie sa se regaseasca in cosul de cumparaturi al fiecarei doamne si domnisoare care isi dezvolta o mica afacere cu ajutorul acestei pasiuni.

Clientele tale isi doresc sa fie primite intr-un mediu curat, igienizat si atent organizat. Cu cat masa unde lucrezi este mai organizat, cu atat vei inspira mai multa incredere si profesionalism. Este primul aspect pe care il urmareste o clienta noua si datorita caruia isi poate crea o prima parere. Pensulele aruncate la intamplare pe masa nu doar ca provoaca dezordine, dar pot transmite o lista lunga de lucruri negative despre tine si modul in care iti privesti profesia.

Iti poti achizitiona mai multe suporturi de pe BeautyNails.ro si le poti folosi pentru a-ti organiza toate produsele de care ai nevoie atunci cand doresti sa-ti multumesti clientele. Organizarea te va ajuta sa devii mai productiva si mai eficienta. Fara sa pierzi timp pentru a cauta o anumita ustensila vei putea finaliza un model de manichiura intr-un timp mai scurt. Un suport pentru pensule iti va economisi suficient loc pe masa de lucru si ii va oferi acesteia un design mai profesional.

Nu sunt produse în această categorie.