Menu
Cos

Oja semipermanenta 3 in 1

Avantaje oja semipermanenta 3 in 1

In aceasta categorie iti punem la dispoziție oja semipermanenta 3 in 1 potrivita pentru o manichiura simpla, rapida si durabila.

Oja semipermanenta 3 in 1 este unul dintre cel mai apreciate produse in acest moment, deoarece inlocuieste cu succes folosirea separata a produselor de baza si top ceea ce ofera un timp mult mai rapid de aplicare fata de oja semipermanenta si o rezistenta de pana la 2 saptamani.

Produsele sunt disponibile in culori si nuante multiple diferite si au un raport excelent calitate / pret

Tehnica simpla si rapida de lucru similara cu cea a aplicarii ojei clasice este un alt avantaj in a folosi oja semipermanenta 3 in 1

Mod de aplicare pentru manichiura si pedichiura

1. Se pregateste unghia: se imping si se curata cuticulele, se inlatura luciul natural al unghiilor cu pila buffer si se desprafuiesc cu peria specia.

2. Se aplica un strat de oja semipermanenta 3 in 1 si se usuca in 30-60 secunde la lampa led uv. Pentru o culoare mai intensa se poate aplicarea in doua straturi.

3. Se aplica ulei pentru cuticule. Nu necesita degresare/fixare cu cleaner.

Pentru cele mai pretentioase Beauty Nails va ofera pentru unghii o gama larga de oje semipermanente ce pot fi achizitionate si in kit cu pile cat si kit cu pensule

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)