Meniu Categorii
Your Cart

Toate produsele

Descriere Gel fixare elemente Born Pretty 7ml.SpecificatiiProducator:Born Pretty Tip gel:Pentru fixare elemente Uscare Nu este nevoie de lampa pentru uscare Ingredient:Adeziv pentru unghii Cantitate:1 sticla Volum:7mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de a..
18,00Lei
Descriere Set top coat + coat color + pudra VENALISA.SpecificatiiProducator:VENALISA Capacitate sticluta:7.5ml Efect:metalic/ oglindaPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
70,00Lei
Descriere Set top coat + coat color + pudra VENALISA.SpecificatiiProducator:VENALISA Capacitate sticluta:7.5ml Efect:metalic/ oglindaPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
70,00Lei
Descriere Set 24 culori Gel UV.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culori:diferitePentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
92,00Lei
DESCRIERE Oja semi-permanenta si semi-transparenta cu o culoare pura si diverse elemente in componenta acesteia, rezistenta pana la 21 zile.Potrivit pentru aplicarea pe unghii cu gel UV, unghii acrilice și unghii naturale etc.Perfect atât pentru uz profesional, cât și pentru uz personal.Specifi..
230,00Lei
Descriere Lac hidratant din latex pentru protejarea pielii si a cuticulelor, in timpul creeri manichiurei.SpecificatiiProducator:Born Pretty Culoare:rozPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
17,00Lei
Descriere Gel UV transparent.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:transparentPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
16,00Lei
Descriere Gel UV natural.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:naturalaPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
32,00Lei
Descriere Gel UV fixare elemente ROSALIND.SpecificatiiProducator:ROSALIND Tip gel:Pentru fixare elemente Culoare:transparent Volum:5mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
9,00Lei
Descriere Gel UV fixare elemente ROSALIND.SpecificatiiProducator:ROSALIND Tip gel:Pentru fixare elemente Culoare:transparent Volum:15mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri...
28,00Lei
Descriere Gel pentru design 3D spider de culoare argintie.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:argintie Cantitate:8ml Rezistenta:3 saptamaniPentru mai multe produse asemanatoare sau pentru a creea modele 3D deosebite, acceseaza subcategoria geluri 3D, sau pentru alte geluri, accesea..
10,00Lei
Descriere Gel pentru design 3D spider de culoare aurie.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:aurie Cantitate:8ml Rezistenta:3 saptamaniPentru mai multe produse asemanatoare sau pentru a creea modele 3D deosebite, acceseaza subcategoria geluri 3D, sau pentru alte geluri, acceseaza cat..
10,00Lei
Descriere Gel pentru modelare 3D de culoare albastra.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:albastra Capacitate:8ml Rezistenta:3 saptamaniPentru mai multe produse asemanatoare sau pentru a creea modele 3D deosebite, acceseaza subcategoria geluri 3D, sau pentru alte geluri, acceseaza c..
15,00Lei
Descriere Gel pentru modelare 3D de culoare galbena.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:galbena Capacitate:8ml Rezistenta:3 saptamaniPentru mai multe produse asemanatoare sau pentru a creea modele 3D deosebite, acceseaza subcategoria geluri 3D, sau pentru alte geluri, acceseaza cat..
15,00Lei
Descriere Gel pentru modelare 3D de culoare rosie.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:rosie Capacitate:8ml Rezistenta:3 saptamaniPentru mai multe produse asemanatoare sau pentru a creea modele 3D deosebite, acceseaza subcategoria geluri 3D, sau pentru alte geluri, acceseaza categor..
15,00Lei
Descriere Gel pentru modelare 3D de culoare roz.SpecificatiiProducator:GDCOCO Culoare:roz Capacitate:8ml Rezistenta:3 saptamaniPentru mai multe produse asemanatoare sau pentru a creea modele 3D deosebite, acceseaza subcategoria geluri 3D, sau pentru alte geluri, acceseaza categoria g..
15,00Lei
Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-14 Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-14
New -25 %
Descriere Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-14SpecificatiiProducator:Born Pretty Tip gel:Gel Polish Culoare:transparent Cantitate: Aproximativ 5ml Volum:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri.Utilizar..
20,00Lei 15,00Lei
Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-13 Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-13
New Hot -25 %
Descriere Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-13SpecificatiiProducator:Born Pretty Tip gel:Gel Polish Culoare:transparent Cantitate: Aproximativ 5ml Volum:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri.Utilizar..
20,00Lei 15,00Lei
Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-12 Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-12
New -25 %
Descriere Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-12SpecificatiiProducator:Born Pretty Tip gel:Gel Polish Culoare:transparent Cantitate: Aproximativ 5ml Volum:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri.Utilizar..
20,00Lei 15,00Lei
Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-11 Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-11
New -25 %
Descriere Flower Fairy UV Gel Nail Polish 5ml Born Pretty FFG-11SpecificatiiProducator:Born Pretty Tip gel:Gel Polish Culoare:transparent Cantitate: Aproximativ 5ml Volum:6mlPentru a vizualiza si alte geluri sau straturi de aplicare, accesati categoria geluri.Utilizar..
20,00Lei 15,00Lei
Afişare 1 - 20 din 30 (2 pagini)